DZ-Kajsa

När Klara K var på praktik skvallrade hon om skivor som var på vift och oansvariga recensenter. Nu har Bad Taste Records lyckats spåra bovarna, och jag skäms nästan lite över mitt och Niklas samtal idag om hur vi borde kränga all skit vi inte vill ha på Tradera...
http://www.resume.se/nyheter/2009/02/25/skivbolag-rasar-mot-anders/

Annars sjukt lugn och härlig dag, få produktiva timmar då vi alla tre känt en påtaglig helgpepp. Fick inte ens klart transkriberingen (och översättning från Lund-dialekt til svenska) av intervjun från igår...
Min helg: Ett par glas rödvin ikväll tillsammans med en god bok och kaos med Jocke imorgon följs upp av pannkaksfrukost och Monark X-gig i Haninge på söndag.
Hoppas att ni har det fint hörni, ha det så skoj på Petter och glöm inte att sno allas sprit under replokalerna!

20.34 Update:
Det blev ingen bok. Dricker box och lyssnar på Genesis istället och ska snart dra till Tjärhovsgatan för att möta upp Yuna och hennes Umeågäng.

I Can't Dance med Genesis är en gammal förfesta-med-dig-själv-låt för mig, eftersom refrängen handlar om mig:
I cant dance, (bara balett och det var några år sedan)
I cant talk (talfel i mitt hjärta)
only thing about me is the way I walk (Ni vet, med CP-handen i luften!).

YES.

Mejeriet- Jessica

Gårdagen var riktigt bra, tyvärr var de lite pinsamt att de var så lite människor som valde att kolla. Men jag är imponerad även fast jag inte förstod vad Dennis Lyxen snackade om vissa gånger så nickade jag åt allt han sa och låtsades vara cool där jag stod.

Mest skrämmande under dagen var att Amanda Jenssen var precis överallt där jag var, först krocka med henne på hemköp, sedan krocka med henne i entrén, sedan krocka med henne på toa , sedan krocka med henne i baren för att sedan krocka med henne igen på toa. Håller med dig Kajsa att ja de är något med de dära, uah ligen!

Dock ingen konsert ikväll för Freddie Wadling har gått och tappat rösten, så idag har jag lyckats charma mig till en återbetalning på Hemköp för 300 kronor, för all jäkla catering mat sedan sprungit och hämtat en tel för att sedan skicka den vidare.

Ta de lugnt


DZ-Kajsa



Glömde bort att smygfota! Piss och skit.

Kom nyss hem, efter många om och men och överfulla bussar, från Tyrol där Danko Jones, Graveyard och Pretty Whores huserat under kvällen.

Kort dag, började först vid ett. Hade ett snabbt red-möte med chefstrion, och recenserade sedan en massa skivor (varav Babian självklart var bäst).
När arbetsdagen var över (alltså när Niklas gått för att träffa sin mystiska nya tjej!) gick jag och Yuna och skaffade oss den där förbannade sushin, köpte ett par öl och drog på Love Boat (Sardiniens finest! www.myspace.com/loveboatbeibe). Sen var det gött häng på kontoret innan Anton från Pretty Whores ringde och berättade att de började spela redan vid sju. Kvickt röjde vi undan alla bevis efter vårt kalas (eller inte) och tog bussen till Gröna Lund.
Utav någon outgrundlig anledning hade inte mitt namn hittat till gästlistan, vilket är ganska lustigt då jag var den enda av oss som faktiskt skulle jobba. Jag lade på en pipig röst och bytte namn till Krille G och fick komma in i hans namn. Stackars Krille fick stanna hemma.

Efter ett bra gig träffade jag Pretty Whores och, som Yuna beskrev det, gjorde en troligt samlad och cool intervju (haha). Fick massa konstiga och diffusa svar men hoppas ändå på att kunna göra något bra av det.
Vi beslutade oss för att missa både Graveyard och Danko Jones och satt i källaren och drack öl och käkade nötter istället. Klokt val, då Danko Jones inte heller ikväll beslutat sig för att glömma bort allt han släppt de senaste åren och bara spela tidigt material.

Imorgon ska jag skriva ihop intervjun från ikväll, sen blir det Carmen och kanske hemmafest i Örnsberg. Eller så vilar jag upp mig ordentligt för finbesöket jag får på lördag... There's hell to pay, Jocke lille!

Mejeriet- Jessica

JAG ÄR FÖRFÖLjD AV AMANDA JENSSEN... HON ÄR ÖVERALLT...

Fredrik @ Express-Bild

Idag då?

Ja jag har väl inte gjort ett skit egentligen, jag har prickat av porträtt på fula människor.
Men imorgon så smäller det!! eller kanske inte, men jag ska i alla fall ta kort på Västerås.
Eftersom det ska bli ny skyltning i affären. Det ska föreställa ett Darkroom!
Så jag har även köpt porrbelysning.

Jaja inget mer spännande om min praktik tror jag, men imorgon så kommer även Davve, Peter och Crille tillbaka, då kanske man får göra lite mer eftersom dem har varit i Karlstad och fotat massa ungar på en skola.

Men man får väl vänta och se!!



För övrigt så har jag lyckats klara mig ifrån magsjukan!!!  HEJA MIG!!!

Mejeriet- Jessica

LUUUUUUUUUUND

Sitter just nu och slappar i en soffa med min vatten flaska, skönt att ha sin vattenflaska för sig själv och ingen Kajsa i närheten som dricker upp allt.

Konsert ikväll THE (INTERNATIONAL) NOISE CONSPIRACY... Kommer nog bli bra men tyvärr har det sålt dåligt så får se hur många människor som tittar förbi.


Annars veckan i övrigt har varit gryym, trivs as bra. Har klistrat lite affischer, satt upp affischer på konstiga grejor som jag inte kommer överrens med, skrivit lite nyhetsbrev, bokat hotell, letat vegan mat till THE (INTERNATIONAL) NOISE CONSPIRACY, krockat med Amanda Jenssen på hemköp, PLUS att jag inte åkte vilse i måndags med bussen, det är fett som lundaborna säger.


Igår kom jag faktiskt på att vi har flyttat från Koppargatan 5, de va lite sorgligt men..


Myspace-Johanna

(Innan du börjar läsa kan jag meddela att det här inlägget bara består av något jävla jag-har-så-jävla-tråkigt-svammel, skippa det om du vill, du missar inget viktigt)

Hahahahaha!

Jag tror nu att jag är frisk! Heja mig!

Magsjukan har dock kostat mig 5 kg och en massa energi, men snart så har jag nog fått tillbaka orken. Jag har trots allt varit sängliggande i typ 2 dygn. Inte konstigt att jag knappt har ätit nånting liksom.

Någonting positivt som magsjukehelvetet fört med sig är väl att jag kanske kanske kanske eventuellt har bestämt mig för att sluta röka. Men jag vet inte än. Men jag har ju trots allt inte varit ute och rökt sen i måndags kväll liksom. Vilket innebär en perfekt start om jag bestämmer mig för att sluta nu. Men problemet är att Fredrik fortfarande röker liksom. Men å andra sidan verkar ingen på min praktik röka, plus att man måste gå ner för 7 miljoner trappor för att komma ut.
Men, återigen finns det negativa sidor. Jag menar, så fort det i så fall vankas fest och alkohol kommer jag ju garanterat att stå där med ciggen i handen. Så frågan är om det är värt ett försök. Eller om jag ska vänta några år innan jag ens försöker.
Jag menar, man är ju trots allt bara ung och dum en gång i livet.

God damn, jag har beslutsångest.

Hursomhelst ska jag på praktiken imorgon. Och det kommer bli feting hoppas jag. Och skulle jag mot förmodan bli magsjuk igen (vi är ju trots allt en stor familj, så det skulle inte förvåna mig om någon typ av epidemi skulle bryta ut) då säger jag upp mig. På heltid.

Nej, nu är jag bara pepp pepp pepp inför imorgon, för här hemma finns fan ingenting vettigt att göra.

Therese @ Musiclink

Nu är jag mätt och glad, hihi. Buffén i restaurangen satt fint (det tyckte nog Simon också), även om den där kryddan som ALLTID är med fanns med idag också. Såklart.

Men okej, här kommer smygbilderna som jag lovat:

Såhär ser vårt lilla hörn ut. Skorna är Data-Mickes.


Och här sitter jag! Med väldigt hårt åtskruvad kork på vattenflaskan vill jag tillägga.

Fredrik @ Express-Bild

Hejsan!!!

Mina första dagar har väl varit ganska händelselösa, det började med att jag fick bära ut massa skit i ett av deras förråd.
Har även organiserat deras andra förråd, satt lappar på backar, märkt allt som går att märka!

Har även gjort en planritning över deras kontor, och datorer, med ip nummer.
Ganska kul ändå!
Inte så tråkit som det låter. Men man får väl vänta och se vad som händer, det är ju trots allt 9 veckor kvar ;)

DZ-Kajsa igen

"The first thing I did was cut into her buttock. No matter how deep I cut, all I saw was the fat beneath the skin. It looked like corn, and it took awhile to actually reach the red meat. The moment I saw the meat, I tore a chunk off with my fingers and threw it into my mouth. It was truly a historical moment for me. "
Issei Sagawa om den första människan han åt. Snubben blev friad eftersom han led av tillfälligt sinnesförvirring. Läs! Twisted, men på något vis underhållande... som olyckorna man ser på youtube, typ.
- http://www.viceland.com/int/v16n1/htdocs/whos-hungry-502.php

Tjenixen DZ-Kajsa

Jag är ju inte på jobbet nu, men ändå.
Kom precis hem från en vinkväll med Buzz hemma hos en tjej som heter Kenny och bor på röda linjen. Jag bor ju såklart vid gröna, och om om ni har koll på sthlm-et så borde ni veta hur jobbigt det är att byta linje, nästan outhärdligt faktiskt. Jag överlevde dock kvällen. Och ni som känner mig vet hur glad jag blir när jag får briljera med sjukt onödig kunskap och vinner Buzz. Det är bättre än öl, nästan.

Min dag har varit ganska långsam. Jag försov mig (vilket för övrigt borde vara olagligt när man börjar elva...) och fick såklart ingen utskällning av snälla Niklas. Satt därefter och gjorde något blogginlägg, skickade iväg en mailintervju till Blank Dogs, läste Vice-artikeln om kannibalen Issei Sagawa och drack hemska mängder kaffe. Altt var som vanligt alltså.

Imorgon tar jag mig an Trontos utmaning och smygfotar, antagligen helt öppet dock. Jag äter även sushi med min praktikant-kamrat Yuna, attenderar viktiga redaktionsmötet där jag hoppas på att det skvallras en massa om WWDIS-kryssningen och ser Pretty Whores öppna för Danko Jones på ett knappast utsålt Tyrol.

Appropå Pretty Whores, de spelade ju förra året på en festival vi alla har i tanken och hjärtat - Siesta!. 2009 kommer att bli året då alla som inte är där inser att de borde dra åt helvete. Eller?
Mest av allt klappar mitt gamla indiehjärta för Placebo, jag har trots allt alla jävla plattor med dem. Näst bäst blir såklart min fylla, på tredje plats kommer Jessicas fylla, på fjärde kommer Dundertågets spelning och på femte plats kommer Jockes och mina hyss i artisternas loger. Om Jocke inte vet vad jag talar om nu vet han det efter lördag.

Inget kvart-i-fyra-bloggande idag, men kvällen är ung och man vet aldrig vilka infall jag får. Kanske har jag och Dea ännu en lysande msn-konversation som måste förevigas, eller så ser jag någon ligga med sig själv vid Årsta torg och känner mig tvingad att blogga om det. Det känns inte helt oväntat...

Natti natti! Therese @ Musiclink

Jag håller med Anna, alla borde fixa Siesta-biljett! Billigt och bra. Hihihihi. Och ni vet ju alla vad vi kommer göra där. HAH.

Johanna, du borde krya på dig alltså. Fy fan. Du med dina vitpepparkorn och allt!

Imorrn får ni smygbilder från kontoret. Vilket insiderjobb. Sen ska jag fixa saker åt Emåförbundet, men inte 600 diagram som förra gången.

Godnatt!

Siesta

ingen kan väl ha missat siestas alla fantastiska bandsläpp och inte heller missat hur mycket vi peppat på att åka dit hela klassen!!!

och nu är det hög tid att köpa biljett, har en känsla av att det kommer bli utsålt rätt snabbt och alltid bäst att vara på den säkra sidan ;p

så KÖÖÖÖP det gör vi som är kvar här i hultan, eller iaf jag sia och maria, säkert thezzan också


puss och kram/ coolbabe

Myspace-Johanna

Jo, såhär va, min första vecka har hittills inte varit så undebar.

Visst, måndagen var trevlig, lyckades ta mig till kontoret utan problem, träffade folk och checkade läget. Fick veta lite vad jag ska pyssla med under praktiken. Lunchade lite snabbt med DZ-Kajsa. Läste och svarade på frågor efter lunchen. Sen bar det av hemåt.

Därefter har jag legat i sängen. Väldigt roligt. Natten mellan måndag och tisdag blev jag nämligen totalt jävla magsjuk. Alltså, då snackar vi den mest sinnessjuka magsjukan någonsin. En sån magsjuka där jag var tvungen att, varje gång jag skulle spy, spinga till toaletten med en hink. Ja, en hink. Och detta för att jag var tvungen att sitta på toa när jag skulle spy. Eftersom att kontrollen över ringmuskeln (ja Kajsa, bajsmuskeln) totalt försvann i och med alla jävla idiotbakterier inuti mig.
Det äckligaste av allt var dock att det var omöjligt att avgöra om jag pissade eller sket.
Så, det var en trevlig natt där jag verkligen trodde att jag skulle spy upp mina inälvor. Vilket jag såklat inte gjorde. Men jag spydde galla blandat med blod 3 gånger. Det var trevligt.

Så sen dess har jag legat däckad. Jag börjar dock känna mig en aning mer pepp på livet nu. Så jag hoppas att jag kan ta mig till praktiken imorgon. Men jag vet faktiskt inte än, är dumt att åka för tidigt och smitta ner alla där liksom.


Så Kajsa, var det ett tillräckligt intimt inlägg för att du ska kvart-i-fyra-blogga?

Kajsa @ DZ

Förresten är jag aspeppad på att höra vad alla håller på med, hoppas att det här blir en riktig sanningsblogg! Om alla ser till att blogga ordentligt kan jag utlova både 03.45-inlägg och historier om hur jag lyckas göra bort mig på nya innovativa och spännande vis varje utekväll.

Vad har Jessica stält till med för bus i Lund? Hur går det för Myspace i dessa kristider? Har Håkan D låtit håret växa ut? Ska Greta lyckas ligga med ALLA i Silverspoon (www.myspace.com/silverspoonmusic)?

C'MON!

Förresten igen! Gå in och lyssna på Black Lips nya. Det är fan guld. Jag är kär, och allt det där.
http://www.spinner.com/new-releases#/1
Den här tröjan kommer på posten snart och då blir jag tveklöst coolast på kontoret!


Kajsa @ DZ

(Kul att rubriken blir samma sommin mail, typ. Ber om ursäkt för det långa inlägget!)

I tisdags flyttade jag och min katt till Stockholm, och eftersom jag har grymt lätt att bli uttråkad beslutade jag mig för att tjuvstarta på jobbet. Första dagen på kontoret var alltså onsdag förra veckan.
På grund av det gröna golvet på det förra kontoret har DZ nu bytt upp sig till ett mindre, dock creddigare, kontor på Götgatan, inne i Brunogallerian. Där sitter nu Niklas, jag och Yuna på rad och lyssnar på P3, researchar, skriver och mailar. Yuna är den ”nya” praktikanten och hon och jag kommer förvånansvärt bra överrens. Hon kommer från Finspång och verkar inte dricka speciellt mycket öl.

Öl drack däremot jag i onsdag, lite för att fira att jag faktiskt bor här. Hängde på ett par kamrater till The Bronx Tyrol där cheferna också spelade skivor. Det gick bra för både mig, cheferna och banden.

Resten av veckan gjorde jag det här:
Torsdag
Monark X kommer upp för att spela på 44:an, jag får inte med mig cheferna som dissar Jocke för att spela biljard. Istället följer Elvis och Adde med, blir frälsta av Jockes sex appeal, Jocke gråter över chefernas bortfall och ingen öl dricks.
Fredag
Träffar under dagen sjukt många bekanta och drar ihop ett gäng som sätter sig på fina Carmen för att värma upp för kvällen. Norrlänningar, smålänningar , stockholmare och praktikantduon Kajsa och Yuna drar efter GRYMT många om och men inte till Babians releasefest på Riche, utan direkt till Debban och kvällens Rocket Room. Där är det helt-okej-kul och jag träffar en massa roliga raggare men jag praktikantduon vill såklart inte missa någon kvalitetstid med cheferna och tar tuben till dem istället. Hinken Henrikson (han med mustasch) och Fnitter Gustafsson (han utan) vänder plattor på mitt ofrivilliga stamhak Klubb GåsBar 122, och det är ju alltid bra. Jag super ner praktikanten så jag slipper känna mig i underläge, och skrattar rått åt henne resten av hennes tid på DZ. Karman ger sig på mig och mitt onda hjärta och jag blir vid Gullmarsplan rånad. Utan plånbok eller nycklar får jag spendera natten i en trappuppgång.
Lördag
Jag känner mig något mörbultad och när jag till slut lyckas komma in i lägenheten sover jag tills jag vaknar av hunger. Tråkigt nog har jag ju ingen plånbok, och således ingen mat. Blir bjuden på käk hos hårdrockshjälten Mic Michaeli och möter sedan upp Yuna. Vakten säger "låt gå" eftersom jag står på listan och jag kommer in utan att visa mitt icke existerande leg när Amazing Baby spelar på Debban. De är bra, men lite väl hippa för mig. Brooklyn alltså… Fan vad musik där finns! Dessutom är jag ganska jävla trött. Chefer och glamrockare från Norrland tjatar om Gåsen, men jag bangar och tar tuben till Odenplan där jag spenderar natten på Elviras soffa.
Söndag
Lånar en 50-lapp och tillfredställer mina nikotinbehov. Söndagen tillbringar jag hemma i Årsta istället för att träffa Lisa Some Days Are Sundays på Debban, för det är inte kul att gå ut utan pengar. Punkt.

Det var ungefär så det gick till. Rent ekonomiskt ser de här veckorna ut att gå åt helvete. Nästa helg ska jag göra absolut ingenting… kanske.

Nu tänker ni ”Ha! Hon jobbar ju aldrig!” men det gör jag visst! Jag sitter på kontoret från elva tills jag blöder från ögon, öron och fingrar och sen går jag på spelningar. Jag jobbar HELA TIDEN!

YO! Therese @ Musiclink

Ja alltså, min praktik började sjukt bra. Men jag skyller allt på vår rektor - hade inte Micke ringt hade jag aldrig stött till min vattenflaska och datorn hade inte blivit blöt. Men det blev den. Och tangentbordet spökade. Sååå idag har Tobbe bytt tangentbordet och allt funkar fint serru.

Och yes Johanna - jag kan fixa till en fin liten layout. 

Men först ska jag göra färdigt en hemsida till en australiensisk filmproducent som ska börja hyra ut filmutrustning och studios. I Norge. Typ såhär ser den ut än sålänge:



Alright, hejdå.

Kul skämt

Jäkligt roligt för övrigt att någon går in och ändrar om den totalt jätteknäppt på en gång. Jag hoppas att det är någon som vet vad den gör som håller på, annars blir jag ganska irriterad med tanke på att våran skola har väl inte så mycket med skor att göra. Eller?

Så den som har gjort det får antingen snygga till det så att jag förstår poängen med det hela, eller så får han/hon vara så vänlig att ändra tillbaka. För det här var bara stört fult.

Och om någon fortsätter att terrorisera den stackars bloggen är det ju lite tråkigt. Tack i alla fall du som verkar vilja förstöra att du inte bytte lösenord.

/Johanna

Designen

För övrigt kanske inte designen är den snyggaste, men jag kände att Terese eller någon kan fixa till det sen, det är hon värd!
Så klaga inte, utan gör det bättre själv i så fall då!

BTW, från och med nu tycker jag att vi gör det obligatoriskt att skriva namn och praktikplats i rubriken, så jag och alla andra slipper bli förvirrade!

Nu är det treornas tur!

Heja oss treor!

Nu är det våran tur att underhålla alla andra på skolan med allt roligt som händer på våra praktikplatser!
Användarnamn och lösen har ni fått i ett mail på fronter, se bara till att blogga ofta!

RSS 2.0